Dobrodošli

Agencija poseduje računovodstvene programe za finansijsko poslovanje, robno – materijalno poslovanje, zarade, blagajnu, osnovna sredstva, virmane, program za obračun kamata, kao i veliki broj specijalnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava. Programi i poslovanje knjigovodstvene agencije prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica.

Naša misija

Trudimo se da za svoje klijente obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem mogućem stručnom nivou. Svesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. U tu svrhu se neprestano obrazujemo. Osnovno načelo nam je kvalitet; zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis. Na osnovu stručnosti i upotrebom najsavremenijih informacionih rešenja, kao i naglašenom brigom za klijente, želimo dodatno da poboljšamo svoje usluge.

Šta mi radimo

Agencija Trio Team vodi poslovne knjige za privredna društva i preduzetnike prema važećim propisima koji regulišu tu materiju u Republici Srbiji. Svi poslovi, sva knjiženja, kao i izrada svih propisanih obračuna i obrazaca rade se na računaru uz primenu savremenih knjigovodstvenih softvera.

Agencija Trio Team sa svakim klijentom zaključuje ugovor o vođenju poslovnih knjiga uz preciziranje ugovornih obaveza. Ugovorom je predviđena i mogućnost izmene svih elemenata ugovora uz saglasnost obe ugovorne strane. Predviđena je i mogućnost obema ugovornim stranama da na korektan i poslovan način prekinu ugovorni odnos.

Naš tim

Iza nas su godine iskustva i mnoštva zadovoljnih klijenata. Stvorili smo jedno zdravo poslovno okruženje u kojem rade stručni i ovlašćeni ljudi, koji uživaju u svom poslu i sarađuju na dobro utvrđeni način, te se stoga u okviru naše agencije svi poslovi završavaju kvalitetno i u izuzeteno kratkom roku. Naš tim predvodi diplomirani ekonomista i ovlašćeni računovođa, ali naša najveća potvrda nije diploma, već dugogodišnja saradnja sa klijentima i njihovo poverenje koje nam ukazuju. Ne zaboravite da ciljevi i zadaci knjigovodstva zapravo proističu iz ciljeva preduzeća za koje se rade. Dakle, Vi, odnosno Vaše preduzeće diriguje našim radom.